Baschet pe Bega

BASCHET PE BEGA

Despre noi

Toata lumea are talent, dar abilitatea necesita multa munca

Michael Jordan

Despre noi

BASCHET PE BEGA

Acest proiect a aparut datorita dorintei oamenilor din Timisoara de miscare si impreuna cu traditia care exista in Banat prentru practicarea sportului de echipa, am decis sa infiintez un teren de baschet la cote oficiale. Este singurul teren privat in aer liber unde se poate practica atat baschetul cat si baschetul 3×3.

Baschetul a fost si este foarte bine reprezentat in Banat, iar echipa din oras este una dintre cele mai puternice din campionatul romanesc. Exista o emulatie la nivel de comunitate pentru baschet, si traind in acest fenomen mi am dat seama cat de important ar fi sa existe un teren de baschet unde toti copii, alaturi de adulti, pot practica baschetul intr un cadru profesionist.

In paralel, un lucru foarte important pentru mine, este faptul ca vreau sa inapoiez acestei frumoase comunitati unde traiesc impreuna cu familia mea, un mic si banal lucru: miscarea, sanatatea prin practicarea sportului, si in mod special practicarea baschetului.

0 +

Active Member

0 +

Yearly Event

0 +

Available Field

0 +

Restaurant & Bar

REZERVA TEREN

Gaseste slotul disponibil si vino cu prietenii.

COMPETITII

3x3 For Charity

Echipa

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusm tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua
Lebron Jhon

Player

Lebron Jhon

Lebron Jhon

Player

Lebron Jhon

Lebron Jhon

Player

Lebron Jhon